Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.